sábado, 8 de junio de 2013

COM PODEM JUSTIFICAR ELS ACTES MORALS? TIPUS D'ÈTICA


Som el grup format per Natalia Cuba, Natalia Molinero, Anna Puchades, Santi Quintanilla i Mar Valero. En aquest treball hem hagut de realitzar de professors, per això hem creat aquestes 5 activitats sobre teories ètiques per tractar de justificar els actes morals. Esperem que pugueu aprendre i alhora passar-ho bé.


PREGUNTA 1- Relaciona cada afirmació amb la teoria ètica corresponent.


Enllaç activitat 1



PREGUNTA 2- Respon a les següents qüestions triant l’opció correcta.

Enllaç activitat 2


 PREGUNTA 3 – Completa els mots encreuats
Enllaç activitat 3



 PREGUNTA 4 – Sopa de lletres. Busca conceptes i relaciona’ls amb cada teoria ètica de la felicitat (Aristotèlica, Hedonista, Utilitarista, Deontològica Kantiana, Estoïcisme)
Enllaç activitat 4




PREGUNTA 5 – Col•loca aquestes 10 paraules per completar les frases: l'antropologia, conforme, universalitzable, la pràctica del bé, racionalment, les conseqüències, aprendre, Metafísica, la bondat, pel. Enllaç activitat 5


Document amb preguntes i respostes
VALORACIÓ GRUPAL 
En la nostra opinió, pensem que aquest treball ha estat prou profitós perquè com que havíem de fer preguntes sobre un tema que desconeixíem, hem tingut l'oportunitat d'investigar en cada teoria ètica per poder realitzar el treball que se'ns demanava. Ha estat molt bona idea canviar els papers i preparar nosaltres les activitats per tal d'elaborar un treball diferent i, a més, aquesta nova experiència ens ha ajudat a entendre i comprendre molt millor els continguts.

1 comentario:

  1. Excelente articulo me ha parecido muy interesante estoy traduciendolo vale la pena inflables en bogota

    ResponderEliminar